Hello, Beauty

Descoperă ofertele incendiare ale anului 2024 la Rocket Espresso Milano! Sub deviza „Hello, Beauty”, bucură-te de reduceri spectaculoase la mașinile de cafea premium, create cu pasiune și tradiție italiană. Fii pregătit să te lansezi într-o experiență autentică de savoare și eleganță, cu fiecare espressor  „Fatto a Mano”.

ROCKET ESPRESSO MILANO

Rocket Espresso Milano este producătorul premium de mașini de cafea care rămâne fidel spiritului autentic italian de “Fatto a Mano”- fabricat artizanal.

MODELE PENTRU ACASĂ

Unde măiestria italiană se întâlnește cu cafeaua excepțională. Ridică-ți experiența zilnică de cafea cu ajutorul mașinilor noastre elegante și performante pentru acasă.

ROCKET ESPRESSO MILANO

Un parteneriat cel puțin surprinzător între neo-zeelandezul Andrew Meo și italianul Daniele Berenbruch.

 În fabrica lor din Milano au reușit să cuprindă două filozofii distincte provenind din părți opuse ale globului, și de atunci s-au dedicat artei fabricării de espressoare Artizanale Premium.

 Fiecare model fiind conceput pentru a răspunde nevoilor și cerințelor celui mai exigent client de espresso de astăzi.

R Cinquantotto

Funcțiile mașinii sunt controlate de podul de comunicare cu ecran tactil.

RE Doppia

Grupuri complet saturate, atat cu boilere dedicate, cat si cu cazane de abur, oferite cu alegerea de 4 butoane sau 6 butoane.

R NINE ONE

R NINE ONE a fost dezvoltat pentru a aduce tot ce este mai bun din programul nostru comercial de dezvoltare a mașinilor într-o mașină capabilă de rezultate remarcabile.

ECHIPA NOASTRA

Produsele noastre sunt creații individuale, meșteșugite cu pasiune pentru a vă pune la dispoziție tradiția și inovația într-o ceașcă de cafea Sublimă.

Mica noastră echipă produce atât espressoare premium pentru uz casnic, cât și comerciale, realizate impecabil, cu grijă meticuloasă și atenție la detalii.

Accesorii

Oferim o gama larga de accesorii pentru a asigura cea mai buna experienta in momentul in care savurati un ROCKET ESPRESSO.

Espresso la superlativ!

Coffee Bean

Calitativ

Coffee Bean

Cremos

Coffee Bean

Combinatia perfecta

Fă-ți ziua mai bună cu cea mai delicioasă cafea de la ROCKET ESPRESSO!

Distribuitori

Distribuitori Rocket Espresso Milano

MYesprososhop.ro

Descoperiți cafea premium și accesorii de la distribuitorul nostru autorizat. Calitate și pasiune în fiecare ceașcă.

BWT-RO.RO

Experimentați filtrarea apei la cel mai înalt nivel, perfect compatibilă cu gama noastră de aparate. Descoperiți soluțiile noastre de filtrare în magazinul online al distribuitorului nostru autorizat

CULINARTE.RO

Încântați-vă papilele gustative cu o cafea excepțională și delicii dulci, disponibile în magazinul online al distribuitorului nostru specializat în tip cofetărie. Combinația perfectă pentru un răsfăț gourmet